Отдавна любовта е острието,
пронизващо нацяло и сърцето.
И пали силен огън във душата
и слага всички вещи по местата.
Че този свят и любовта го движи,
и го товари със любовни грижи.
От чиистата любов дете остава
и по света любов и то раздава!
© Никола Апостолов Всички права запазени