27 окт. 2010 г., 13:58

Любовен подарък 

  Поэзия
874 0 8

Подаряваш ми облак?
Онзи, който отляво
изгрява на слънцето?
Онзи, който
вали във очите на утрото 
в розови кълнове?
Онзи, който блести
в огледалото на тревата
сутрин, в росното?

Подаряваш ми облак?
Да. Докосвам го.

© Павлина Гатева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??