Кръвта във вените ти
ще бъда аз!
Ще бродя в мислите ти,
боса самодива,
ще изпълвам душата ти,
вино пенливо!
Ще постеля земята
с огън и жар,
ще бъдеш за мене
моят нестинар!
Кръвта във вените ми
ще бъдеш ти.
Огънят в сърцето ти
ще бъда аз!
Ще бродиш в мислите ми,
с огън и жар.
Ще бъда за душата ти
Любовен пожар!
© Людмила Данова Все права защищены
Произведение участвует в конкурсе:
Любовта е мъдростта на безумните и безумието на мъдрите »