Mar 7, 2024, 10:37 AM

Любовен пожар 

  Poetry » Love
131 1 1


Кръвта във вените ти
ще бъда аз! 
Ще бродя в мислите ти, 
боса самодива, 
ще изпълвам душата ти, 
вино пенливо! 
Ще постеля земята
с огън и жар, 
ще бъдеш за мене
моят нестинар!
Кръвта във вените ми 
ще бъдеш ти. 
Огънят в сърцето ти 
ще бъда аз!
Ще бродиш в мислите ми, 
с огън и жар.
Ще бъда за душата ти 
Любовен пожар!

 

© Людмила Данова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??