19 авг. 2016 г., 01:13

...Любовен стих... 

  Поэзия » Любовная
387 1 6

 ...Любовен стих...

 

Предлагам ти рамото си, любов моя

дарявам ти сърцето си, моя душа

за да можем да ги изстрадаме, да ги изплачем

болките ти - никога не трябва от мен да премълчаваш...

нека забравим за вчера и за утре...

мига е от значение, а всяко едно мигновение

ти си в мен и аз съм в теб...

 

 



 

© Лили Вълчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??