Aug 19, 2016, 1:13 AM

...Любовен стих... 

  Poetry » Love
351 1 7

 ...Любовен стих...

 

Предлагам ти рамото си, любов моя

дарявам ти сърцето си, моя душа

за да можем да ги изстрадаме, да ги изплачем

болките ти - никога не трябва от мен да премълчаваш...

нека забравим за вчера и за утре...

мига е от значение, а всяко едно мигновение

ти си в мен и аз съм в теб...

 

 



 

© Лили Вълчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??