9 янв. 2020 г., 21:02

Любовна молитва 

  Поэзия » Любовная
1148 0 0

 

Далече от мен си, но те усещам.
копнеж като огън в гърди ме изгаря.
Като ленива река съм и пресъхвам
и все се надявам, че ще те видя накрая.
Изпрати ми благодат, о мой Боже,
когато на пролет топят се снеговете.
Напълни ме с ручеи шеметно бързи
със своята лудост да ме развихрят.
Ето там в далечината ме чака морето
и небето е разтворило пазва.
Да се слея със теб копнее сърцето.
Всичко друго оставям, нищо не пазя .

© Слава Костадинова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??