28 февр. 2009 г., 18:18

Любовна мъка 

  Поэзия » Любовная
1428 0 2
 

Любовта за някой тъй е трудна,

не се влияе от ничии очи,

и въпреки това ужасно сляпа -

не вижда ничия болка в нечии очи.

 

Без да мога да повярвам,

скачам в бездната дълбока,

за да мога да се хвана поне за клонче

от крехкото дръвче на любовта...

 

По пътя срещам трудности и болка,

не спират ме, а само амбицират,

но ще мога ли да оцелея в този скок -

падащ главоломно, поддържащ клонче от любов!

 

 

Изгревът озарява сърцето полупразно

и чуди се зората, къде ли е сърцето -

"Няма го", отговаря с тежка мъка, отиде си със любовта!

© Велислав Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??