Защо погледите ни се сливат,
кое чувство в нас напира,
дали любов и щастие в сърцата ни пулсират,
какво окото търси, какво душа намира.
Къде си се крила толкоз време,
как съдбата ни събра,
кога ще свърши твойта приказка с мене,
никога!... отвръща нашата съдба.
© Рангел Абушев Все права защищены