Apr 18, 2009, 8:57 PM

Любовна приказка 

  Poetry » Love
906 0 1

               Защо погледите ни се сливат,
               кое чувство в нас напира,
               дали любов и щастие в сърцата ни пулсират,
               какво окото търси, какво душа намира.

               Къде си се крила толкоз време,
               как съдбата ни събра,
               кога ще свърши твойта приказка с мене,
               никога!... отвръща нашата съдба.

© Рангел Абушев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??