ЛЮБОВНА СТИХИЯ
Ти идваш топла, нежна и невероятна.
Безмълвна, женствена и акуратна.
Безупречна и сладкогласна.
И слънчева, и сладострастна.
И тъй любовната стихия
ни заплени във орисия.
Трептят сърцата в резонанс,
на нашия любовен мега–транс.
В очите ти е скрито късче
от синевата на небето.
В очите ти блестят звезди,
които винаги за мен ще светят.
В сърцето ти гори
най-свидно пламъче, вълшебно!
В сърцето ми гори
най-скъпо пламъче, потребно!
© Симеон Пенчев Все права защищены
за прекрасните думички, относно моите
поетични опити !
Много ме разчувстваха и разбира се, вдъхновиха !
И твоите произведения са прекрасни !
Духовно наситени !
Благодаря ти отново !