18 апр. 2012 г., 14:46

Любовни сенки 

  Поэзия
642 0 5

   

 

Две сенки, притаени във нощта,

на лунното безмълвие в покоя,

докосват се с души и със  тела,

и шепот тих долита - "пак съм твоя"...

 

Два спомена сега се връщат пак,

където преди време са се слели.

И ето - в лунно-призрачния мрак

отново сякаш в ласка са замрели…

 

Луната тихо гледа и мълчи

притихнала, очакваща, смутена...

И ето - вече нейните лъчи

сега са огнени, а не студени!

© Георги Ванчев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??