Аз не искам да бъда любовница,
не искам да съм другата жена.
Искам да съм къщовницата,
която да те чака у дома.
"Но ти не я обичаш,
не спиш отдавна с нея"
и в обич мен се вричаш,
а аз за друго си копнея!!!
Не! Нямам право аз
да искам повече от туй!
Но пък решавам в този час
ВСИЧКО ИЛИ НИЩО! Чуй:
От днес пътеките са две
едната е за тебе, мили,
където се прибираш у дома,
а другата за мен поела с сетни сили
вървя сама... сама... сама!!!
© Вили Все права защищены
поздрави за автора