28.08.2008 г., 8:47 ч.

Любовница 

  Поезия » Любовна
755 1 9

Аз не искам да бъда любовница,

не искам да съм другата жена.

Искам да съм къщовницата,

която да те чака у дома.

"Но ти не я обичаш,

не спиш отдавна с нея"

и в обич мен се вричаш,

а аз за друго си копнея!!!

Не! Нямам право аз

да искам повече от туй!

Но пък решавам в този час

ВСИЧКО ИЛИ НИЩО! Чуй:

От днес пътеките са две

едната е за тебе, мили,

където се прибираш у дома,

а другата за мен поела с сетни сили

вървя сама... сама... сама!!!

© Вили Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??