20 апр. 2021 г., 22:01

Любовно - козметична 

  Поэзия » Любовная, Юмористическая
259 0 2

Щом запея „Серенада”,

ти се мажеш с помада…

нима за тебе съм серсем?

Отвръщаш плахо: „Не съвсем!”

 

И намазана с тоя крем,

страниш далеч, далеч от мен.

Любов ми дай и дай ми сила,

стига с твоите мазила…

 

Ах, моя скъпа Арлекина,

ще взема да се махна в чужбина,

така изчезнал яко – дим,

да забравя теб и твоя грим!

 

А там, макар увесил нос,

ще вдигна гордо алаброс,

и ще си намеря по-красива,

такава дето ми отива…

 

Заминах,… и се върнах – сам,

ааааа, на друга няма да се дам,

Сърцето ми по теб страдае,

а ти помада слагаш си – това е!

© Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??