12 апр. 2009 г., 13:00

Любовно писмо 

  Поэзия » Любовная
721 0 0

Четеш и мислиш си наум:
"Какво му става на това момче?"
В ушите му бучи безжизнен шум.
Влюбен като мъничко дете.

Мислиш и четеш на глас:
"Обичам те за жалост аз"
Тази реплика банална стана.
Живее в мен като неостаряла рана.

© Крум Марков Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??