25 янв. 2012 г., 15:55

любовта 

  Поэзия » Любовная
791 0 0

Кой ти изтръгна крилете?
Кажи ми?
Кой те превърна от ангел във звяр?
Нима ревността ни погуби, любими?
Нима тя ни осъди на вечен пожар?
Който в сърцата гори и не спира,
който съдбите ни в миг раздели.
Кой прокълна радостта ни, любими,
кой завидя и изрече лъжи.
Но аз зная - тя стои зад това,
зная, че тя броди и краде души.
Тя стои зад това - любовта.
Тя граби сърца и оставя сълзи...

© Ивелина Станева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??