25 июн. 2009 г., 17:19

Любовта 

  Поэзия » Любовная
465 0 1

Любовта идва ненадейно

и превзема ни, завладява ни.

Тя много често щастливи ни прави,

а понякога дори нещастни.

 

Любовта е като орлица,

която дава и щастие краде.

Отлита, без да пита,

разбито остава нечие сърце.

 

Като жар гореща тя е,

понякога студена като лед.

Оставя сърцето да ридае

и спомени сипе навред.

 

 

 

В любовта няма пътни знаци, затова често по завоите стават катастрофи.

Бъди внимателен и ти по пътя на любовта, за да няма разбити сърца...

© Пролетното момиче Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??