25 июн. 2009 г., 23:50

Любовта 

  Поэзия
421 0 1

Любовта наистина е красота,

но може и да е опасна тя.

Всеки лудо влюбен бива наранен

и на моменти чувства се кретен.

 

 

Странно чувство бива тя,

замайва трайно твоята глава.

Всеки знае, чувствал любовта,

че в нея са преплетени и болка, и тъга.

 

© Васил Филипов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Но може тя "любовта"да бъде и най-истинското в живота ни!Заслужава си да я преживеем!
Предложения
: ??:??