25.06.2009 г., 23:50 ч.

Любовта 

  Поезия
425 0 1

Любовта наистина е красота,

но може и да е опасна тя.

Всеки лудо влюбен бива наранен

и на моменти чувства се кретен.

 

 

Странно чувство бива тя,

замайва трайно твоята глава.

Всеки знае, чувствал любовта,

че в нея са преплетени и болка, и тъга.

 

© Васил Филипов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Но може тя "любовта"да бъде и най-истинското в живота ни!Заслужава си да я преживеем!
Предложения
: ??:??