Любовта наистина е красота,
но може и да е опасна тя.
Всеки лудо влюбен бива наранен
и на моменти чувства се кретен.
Странно чувство бива тя,
замайва трайно твоята глава.
Всеки знае, чувствал любовта,
че в нея са преплетени и болка, и тъга.
© Васил Филипов Todos los derechos reservados