19 дек. 2022 г., 08:06

Любовта 

  Поэзия » Любовная
575 0 0

       

       Любовта

 

Когато любовта докосва

сърцето с парещи стрели,

вълнува те и ти говори

за щастие и за мечти

 

А пък Съдбата се усмихва

и после хвърля те в тъга.

Решението не намира

умът ти чак до сутринта.

 

Защото любовта е чувство,

тя бездна е и небосвод!

Не може да я закодираш

и често правиш грешен ход.

 

Поискаш ли да бъдеш с нея,

с душата си я намери!

Не я оставяй и минута,

не чакай и я прегърни!

 

             Мария Мустакерска

© Maria Mustakerska Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??