Когато любовта докосва
сърцето с парещи стрели,
вълнува те и ти говори
за щастие и за мечти
А пък Съдбата се усмихва
и после хвърля те в тъга.
Решението не намира
умът ти чак до сутринта.
Защото любовта е чувство,
тя бездна е и небосвод!
Не може да я закодираш
и често правиш грешен ход.
Поискаш ли да бъдеш с нея,
с душата си я намери!
Не я оставяй и минута,
не чакай и я прегърни!
Мария Мустакерска
© Maria Mustakerska Всички права запазени