17 авг. 2007 г., 10:40

Любовта 

  Поэзия
429 0 0

              Любовта

Обичаш ме ти, жадуваш ме ти,

себе си виждам в твоите очи.

Търсиш ме нощ и ден, желаеш да си с мен,

изгаряш от страст, когато до теб съм аз!

Искаш ме силно, искаш ме много,

вътре в сърцето си усещаш ме ти,

а то бие лудо си зверски, щом погледнем се очи в очи!

И всички ни виждат и адски много ни завиждат,

че сме заедно сега и споделяме радост и тъга.

И всички говорят, и чудят се какво да сторят

та с любовта ни да се преборят.

И нож в гърба ни те забиват,

опитват се любовта ни да убият.

Но не вярваме на думи хорски,

не вярваме на подли лъжи,

от които единствено сърцето боли.

И нека всички завистници зли,

нека всички тез подли души

да разберат това, че са безпомощни

пред таз искра, горяща в нашите сърца,

наречена с името на любовта!!!

© Дефне Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??