Любовта
Обичаш ме ти, жадуваш ме ти,
себе си виждам в твоите очи.
Търсиш ме нощ и ден, желаеш да си с мен,
изгаряш от страст, когато до теб съм аз!
Искаш ме силно, искаш ме много,
вътре в сърцето си усещаш ме ти,
а то бие лудо си зверски, щом погледнем се очи в очи!
И всички ни виждат и адски много ни завиждат,
че сме заедно сега и споделяме радост и тъга.
И всички говорят, и чудят се какво да сторят
та с любовта ни да се преборят.
И нож в гърба ни те забиват,
опитват се любовта ни да убият.
Но не вярваме на думи хорски,
не вярваме на подли лъжи,
от които единствено сърцето боли.
И нека всички завистници зли,
нека всички тез подли души
да разберат това, че са безпомощни
пред таз искра, горяща в нашите сърца,
наречена с името на любовта!!!
© Дефне Всички права запазени