2 апр. 2007 г., 16:24

Любовта 

  Поэзия
690 0 3

Какво е всъщност любовта, не зная,

за нея мога само да мечтая!

Но знам, че искам с теб сега

да разбера какво е всъщност тя!

Да знам че винаги ще си до мен,

във всеки мой тъжен или хубав ден!

© Зорница Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??