11 февр. 2008 г., 13:55

Любовта 

  Поэзия » Любовная
1053 0 2
В онзи майски ден
тя ни събра,
вълшебна и необуздана,
казва се "любовта".
Отдавайки се на непозната
и завладяваща страст,
открихме силата на другото си аз.
Страх, копнеж и изгарящи чувства
топлеха нашите сърца,
доверие се четеше в очите,
дълбоко в нас се зараждаха мечтите.
Очи - неведнъж плакали.
Ръце - неведнъж прегръщали.
Устни - неведнъж целували.
"Обичам те" - неведнъж изричали.
Дни и нощи минаваха
като бърз конски бяг,
желаехме времето да спрем,
като птици във висините
да полетим
и на откраднатите мигове
да се насладим.
Но любовта остана неопетнена,
защото е все така жива и споделена.
За да сгрява все така
нашите сърца,
трябва да ги има - 
вярност и топлина.

© Мима Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??