Любовта е слаба - отстъпва пред лицемерието,
любовта чака - дава път на лъжата,
любовта чака - дава път на страха,
любовта чака - дава път на гордостта,
любовта чака - дава път на болката,
любовта чака - дава път на гнева,
любовта е силна - греха е зад гърба ù.
... на момичето, което пие кола
© Георги Димитров Все права защищены