12.01.2013 г., 23:23 ч.

Любовта чака 

  Поезия » Любовна
665 0 2

Любовта е слаба - отстъпва пред лицемерието,

любовта чака - дава път на лъжата, 

любовта чака - дава път на страха,

любовта чака - дава път на гордостта,

любовта чака - дава път на болката,

любовта чака - дава път на гнева,

любовта е силна - греха е зад гърба ù.

 

                                                                               ... на момичето, което пие кола

© Георги Димитров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • ако си заминава ,значи не е човека за теб
  • Никой не чака вечно, дори и Любовта.Тя, чака, чака, но...в един момент решава, че чакането вече не си заслужава и са заминава.
Предложения
: ??:??