27 мар. 2008 г., 16:17

"Любовта е горчива сълза" 

  Поэзия » Любовная
658 0 4
Когато си от силна болка толкова опарен,
сълзи се стичат по твоето лице.
До вчера си живял щастливо,
а днес във теб тупти разбитото сърце.

Тогава може би разбираш,
че животът е безмислен без любов,
която търсиш, ала не намираш,
а ти се иска да се отдадеш на порив нов.

Но любовта не идва, щом я чакаш.
Тя е мистериозна, с две лица.
Първо е добра и ти го вярваш,
а после се превръща в най-горчивата сълза!

© Валентина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??