25 февр. 2009 г., 14:46

Любовта е живот 

  Поэзия » Любовная
531 0 2

Не можеш да разбиеш любовта
на дребни, бели, жълти грошове.
А само можеш свойта доброта
без резерв да раздаваш с кошове…

Ти можеш да превземаш планини,
да ми сваляш звезди от небето.
Да покоряваш стръмните скали,
можеш тъй, както умее сърцето!

Можеш обич истинска да скриеш,
името и свято да възпееш!
Сияйни вълшебства да откриеш -
за теб е висше чудо, че живееш!

20-23.02.2009г.


http://vbox7.com/play:50b49b5a

 

© Мери Попинз Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??