20 февр. 2009 г., 21:48

Любовта е всичко 

  Поэзия » Любовная
730 0 1

''Обичам те'' са думички вълшебни,

толкоз искрени и толкоз нежни;

Завинаги остават те във нашите сърца

и зараждат приказна мечта.

 

От любовта няма нищо по-прекрасно на земята,

тя е тръпката в живота,

символът на нежността, на красотата.

С вяра изпълва твоята душа,

любовта е всичко, всичко на света!

 

Тя е едничка в живота ни,

без нея няма той смисъл, няма мечти,

любовта за нас е най-скъпото, приятели,

затова силно обичай и верен бъди!

© Калина цонева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • "любовта е всичко, всичко на света!"


    така си е, че любовта е всичко!
    браво! Пиши още! поздрави!!!!
Предложения
: ??:??