''Обичам те'' са думички вълшебни,
толкоз искрени и толкоз нежни;
Завинаги остават те във нашите сърца
и зараждат приказна мечта.
От любовта няма нищо по-прекрасно на земята,
тя е тръпката в живота,
символът на нежността, на красотата.
С вяра изпълва твоята душа,
любовта е всичко, всичко на света!
Тя е едничка в живота ни,
без нея няма той смисъл, няма мечти,
любовта за нас е най-скъпото, приятели,
затова силно обичай и верен бъди!
© Калина цонева Всички права запазени
така си е, че любовта е всичко!
браво! Пиши още! поздрави!!!!