Любовта, която никога не свършва
Любовта, която никога не свършва,
любовта, която ме държи във плен,
тя е във усмивката на нежно цвете,
във целувката на слънчев ден.
Любовта, която никога не свършва,
в твоите очи така блести!
Съвършена е и толкова различна,
тя душата ми във плен държи.
Любовта, която никога не свършва,
тя е огън в мене и мечти!
Обещава ми море от чувства,
океани, океани от звезди!
Любовта, която никога не свършва,
моля те, във тебе запази!
Тя сърцето ти с любов докосва,
щастие и обич ще ни подари.
Мария Мустакерска
© Maria Mustakerska Все права защищены