9.07.2023 г., 7:52 ч.

Любовта, която никога не свършва 

  Поезия » Любовна
497 1 0

     

Любовта, която никога не свършва

 

Любовта, която никога не свършва,

любовта, която ме държи във плен,

тя е във усмивката на нежно цвете,

във целувката на слънчев ден.

 

Любовта, която никога не свършва,

в твоите очи така блести!

Съвършена е и толкова различна,

тя  душата ми във плен държи.

 

Любовта, която никога не свършва,

тя е огън в мене и мечти!

Обещава ми море от чувства,

океани, океани от звезди!

 

Любовта, която никога не свършва,

моля те, във тебе запази!

Тя сърцето ти с любов докосва,

щастие и обич ще ни подари.

                   Мария Мустакерска

 

 

© Maria Mustakerska Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??