31 авг. 2010 г., 21:05

Любовта ме потърси 

  Поэзия » Любовная
771 0 1

 

Любовта потропа на моята врата,
замислена, смирена, вгледала се в моето лице.
Стрелички пусна за моето сърце.
Любовта потропа на моята врата,
нечакана, изненадала и мен.
Любовта ме потърси и протегна ръка,
и пожела по пътища дълги с нея да вървя.
Любовта потропа на моята врата,
потърси очите ми, ръцете, сърцето.
Аз ú позволих да влезе,
да се сгрее до огнището запалено,
с нежност и вълшебство.
Позволих на любовта 
да изплача сълзите си
на олтара на страстта, 
да заспи успокоена
от една гореща душа.

 

© Петя Ченкина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Трогателно.Браво!
Предложения
: ??:??