5 июн. 2009 г., 11:50

Любовта ми към... 

  Поэзия » Любовная
829 0 4

 

Този пръстен искам сега

от витрина със скъпи бижута!

Той за мен е, не за друга ръка

и за никоя друга не струва.

За цената не искам да знам -

десет други трябва да плащам!

А за този мога да дам!

Ако трябва,  заем ще връщам.

Този пръстен е нещо красиво

и е болка, не била досега!...

 

Не поглеждай ръката ревниво -

той е нашата любовна халка!

 

 

 

 

 

 

© Неделина Кабаиванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??