Този пръстен искам сега
от витрина със скъпи бижута!
Той за мен е, не за друга ръка
и за никоя друга не струва.
За цената не искам да знам -
десет други трябва да плащам!
А за този мога да дам!
Ако трябва, заем ще връщам.
Този пръстен е нещо красиво
и е болка, не била досега!...
Не поглеждай ръката ревниво -
той е нашата любовна халка!
© Неделина Кабаиванова Всички права запазени