8 окт. 2011 г., 10:31

Любовта ми се превръща в есен 

  Поэзия » Любовная
1240 0 15

Душата ми... клавиши на пиано,

докосваш я с невидими ръце...

И тъжна музика се ражда само,

любов, обречена в есенно сърце!


И летните спомени дори не топлят!...

Капят тъжно жълтите листа...

Устните, преди изпивали ме с нежност,

сега рисуват във съня ми самота!


Душата ми клавиши... на пиано,

докосваш я с невидими мечти...

И тъжна музика се ражда само,

любов, превърната във есенни сълзи!...

 

            

                      07.10.2011г. 

© Моника Стойчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??