Вчера имах рожден ден,
тя не си спомни за мен.
Всъщност знам, че тя не ме е забравила,
защото знам, че не ме е и запомнила.
Стената се издига помежду ни,
тя ни разделя без думи.
Щом сянката на стената настъпи,
черният облак, тъмнината ще се появи.
И тогава скъпоценният камък, който блести,
няма завинаги няма да блести.
© Сияние Все права защищены