Oct 27, 2009, 12:16 PM

Любовта не блести! 

  Poetry » Love
669 0 1

Вчера имах рожден ден,

тя не си спомни за мен.

Всъщност знам, че тя не ме  е забравила,

защото знам, че не ме е и запомнила.

 

Стената се издига помежду ни,

тя ни разделя без думи.

Щом сянката на стената настъпи,

черният облак, тъмнината ще се появи.

И тогава скъпоценният камък, който блести,

няма завинаги няма да блести.

© Сияние All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??