24 мар. 2013 г., 10:31

Любовта не остарява 

  Поэзия » Другая
865 0 20

Няма първа и втора, и трета...

Всяка обич, по своему властна,

във жарава превръща сърцето

и по въглен от него отнася.

 

И така то несетно изстива.

Само малка искрица под пепел

му напомня, че още е живо

и насън за любов му нашепва.

 

Но усети ли пролетен полъх,

пак припламват в сърцето пожари...

 

Не е важно годините колко са -

в любовта няма млади и стари.

© Елица Ангелова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??