1 апр. 2010 г., 10:08

Любовта си ти 

  Поэзия » Любовная
628 0 0

Пак денят разбужда целия град.
Шумът край мен обърква мислите пак.
Дали към тебе аз вървя,
или копнеж е това.
Дали отново любовта ще спре на моята врата.
Дъга след дъжд,
слънчев лъч след буря си ти.
Единствен миг неповторим
животът върти.
Пак нощта приспива целия град.
Уморен вкъщи връщам се аз.
Единствен миг неповторим
животът върти.
Любовта за мен си ти.

© Петя Ченкина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??