9 мая 2009 г., 08:53

Любовта в болка превърна се 

  Поэзия » Любовная
619 0 1

Със сълзи пълнят се очите,

сърцето от мъка любовна се къса...

Защо? Заради теб, любими, щастие мое,

но сега щастието в нещастие се превърна...

Любовта болка стана,

усмивката ми в сълзи превърна се...

Защо плача...? За теб, любими,

защото след раздялата все още те обичам...

© Наталия Благоева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Любовта е болка и когато я изпитваш оценяваш любовта.. Кара те да осъзнаваш, че си жив...
Предложения
: ??:??