Любовта за мен е сладка загадка,
какво ли се случва всъщност със мен?
Защото ли сърцето препуска смутено,
защо влюбено бие ден подир ден?
Любовта за мен е нежна магия,
отлитат и мислите от мойта глава,
омайва ме сякаш вино съм пила,
влюбено греят очите в нощта.
Любовта за мен е огнена сладост,
влюбени устни, горещи ръце,
страстни целувки впити във мене,
топли прегръдки и нежно лице.
Любовта за мен е горещото лято,
изгарям греховно, от страсти пламтя,
огнена лава имам в душата,
от любов искам да се разтопя.
© Пламена Владимирова Все права защищены
Благодаря ти Мисан, че си забелязал правописната ми грешка,
сега забелязах пропуска. Ще го редактирам.
Хубава и творческа вечер на всички!