10 мар. 2011 г., 16:53

"М" за "Мама" 

  Поэзия
1061 0 4

"М" ЗА "МАМА"

 

Бусквичката "м" навсякъде я има!

Буквичката "м" я има и във "зима".
Ала буквичката "м" има я и в "мама"

По-прекрасна дума просто няма!

 

Ралица Костова

© Ралица Костова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??