2 нояб. 2013 г., 20:18

Мафиот 

  Поэзия » Гражданская
402 1 0

Мафиот е, краде здраво,

сякаш ще живее години милиони.

Разлика не прави между криво и право -

за него не важат закони.

 

Мафиот е, на всеки ъгъл дюнер има -

да ни защити от терористи.

На членове на своята партия любима

иска да строи край Банско писти.

 

Мафиот заклет е и това е -

най обича да трупа пачка.

На "лидер" политически си играе,

а понякога в НС не бачка.

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??