14 июл. 2017 г., 12:02

Магбет 

  Поэзия
331 0 0

 Магбет

С.Л.

 

Млада, красива,
скрита в сенките.
Алчна, жадуваща за власт.
Кинжал тя дарява,
в ръце несигурни,
ръце на войн.
Крал с предателство,
и братска кръв обляна.
Вина, разяжда души.
Лудост ги обзема и тъма,
без пролука, светлина.

© Spas luchev Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??