27 мая 2009 г., 16:06

Магичен Свят 

  Поэзия
620 0 19

 

 

 

Вътре
под пластове
илюзия
в последното
зрънце
до самия възел
на конеца
е скрита
истината
за другия свят.
Микрокосмос
огледален
на вселената
в свят
с вълшебства
и магии.
То е
усещане
за центрични
кръгове
и
за изплъзване
от реалността,
от която
нанизани
мигове
в броеницата
на безкрая
се редуват
чудесата
на мисълта
и силата ú
за сбъдване.
Под
клепачите
е пътя
към него
в скоростно
спираловидно
пропадане
и летене
навън
и навътре
от и към
себе си
извън
обвивката
на времето
и преходността
на плътта.
Невидимо
кълбовидно
зрънце
от фантазии
оплело
в нишките си
светлина и цвят
в един
различен
и необясним
синтактически
магичен свят.
И го няма,
и го има.
Въпрос на думи е.

 

 

 

 

© Ол Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??