19 янв. 2007 г., 17:14

Магия 

  Поэзия
625 0 3

Магия разнася се
във въздуха
край нас.
Зове ни да
отворим сетива -
да се погледнем,
да се почувстваме,
да се оставим
на нея - Любовта.
Зная, че каквото
правиш, правиш
го за мен и сякаш
влюбвам се за
първи път.
Магията е край нас
и зове ни да се
оставим в нейните ръце.

© София Русева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??